Home / Tag Archives: 27 hetuesit

Tag Archives: 27 hetuesit

Nis trajnimi në Itali për 27 hetuesit e BKH

27 hetuesit e Byrosë Kombëtare të Hetimit kanë nisur sot trajtimin njëjavor në Itali. Në nisje të trajnimit kanë qenë të pranishëm prefekti Vittorio Rizzi, zëvendësshefi i policisë italiane, drejtori i Policisë Kriminale, dhe drejtori i Përgjithshëm i Sigurisë Publike. Ndërsa nga Shqipëria kanë marrë pjesë kreu i SPAK, Arben …

Read More »