Home / Tag Archives: 25 prillit

Tag Archives: 25 prillit

PD lëviz gurët, ja kërkesa e radhës që bën për zgjedhjet e 25 Prillit

Partia Demokratike ka kërkuar përjashtimin e 7 prej 8 gjyqtarëve e Kolegjit Zgjedhor, që kanë rrëzuar paditë për Gjirokastrën, Vlorën dhe Beratin. “Me vendimet e dhëna deri tani, këta gjyqtarë, njësoj si komisionerët politikë të KAS, refuzojnë transparencën mbi masakrën zgedhore te 25 prillit”, pretendon PD. “Refuzimi i i kërkesave të PD …

Read More »