Home / Tag Archives: 10 semundje

Tag Archives: 10 semundje

Fruti kurativ ”Molla”që shëron mbi 10 sëmundje

Molla ka vetitë e një antibiotiku dhe është e pasur me vitamina, acide organike dhe lëndë të tjera mjaft të nëvojshme për trupin e njeriut. Këto veti e bëjnë atë mjaft të vlefshme për largimin e lodhjes trupore, zgjatjes së trupit të fëmijëve, zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve, uljen e …

Read More »