Home / Tag Archives: 1 nentor

Tag Archives: 1 nentor

SHBA jep lajmin e mirë: Vaksina anti-covid del në nëntor

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës njoftoi zyrtarët e shëndetësisë në të 50 shtetet që të jenë gati për vaksinën në 1 nëntor. Vaksina del kështu vetëm pak përpara zgjedhjeve presidenciale të 3 nëntorit. Tre dokumente, të hartuara në datën 27 gusht, përshkruajnë …

Read More »