Home / Aktualitet / Striptizëm dhe zhveshje, çfarë ndodhi sot në “Përputhën”?

Striptizëm dhe zhveshje, çfarë ndodhi sot në “Përputhën”?

Riniani habiti jo pak sot, kur tregoi se ka punuar si striptist, duke ngjallur jo pak reagime  debat në studio.

Vajzat duket se e mirëpritën këtë, duke i kërkuar atij që të performonte një kërcim të shkurtër në skenë.

Ai hezitoi fillimisht, por pas këmbënguljes së vajzave pranoi, ndërsa në kërcim e shoqëroi Ana.

Pas Rinianit , nuk u kursye edhe Andi. Ai madje pranoi të performonte një kërcim në studio, ndërsa u shoqërua nga Ana, ku nuk munguan lëvizjet seksuale.

“Nxehet” situata në “PërPuthen”/ Andi nxitet

FOTO/ Riniani bën striptizëm në studio, zhvesh Anën dhe...

FOTO/ Riniani bën striptizëm në studio, zhvesh Anën dhe...

Check Also

Këshillat që duhet të dini nëse po kaloni një ditë të keqe

Nuk ka lumturi të përhershme, por ka një rrugëtim drejt saj që mund të jetë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =