Home / Aktualitet / Spitali i Fierit drejt përfundimit, Rama poston pamjet nga kantieri (VIDEO)

Spitali i Fierit drejt përfundimit, Rama poston pamjet nga kantieri (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama së fundmi ka postuar pamje të reja nga kantieri i ndërtimit të Spitalit Rajonal të Fieri që është financuar nga qeveria e Turqisë.
Inxhinierët turq të kompanisë YDA, kanë vendosur si sfidë dorëzimin e çelësave edhe më përpara se afati 3 mujor.
Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.
Momentalisht janë duke punuar 400 punonjës të ardhur nga Turqia si dhe janë punësuar mbi 200 punëtor lokal. Parashikohet që në javën e parë te Marsit numri specialistëve turq që do ti japin dorën e fundit ndërtimit do të shkoje në 700.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + eight =