Home / Aktualitet / Si t’i bëni atletet tuaja të duken sërish si të reja

Si t’i bëni atletet tuaja të duken sërish si të reja

Atletet, lloji i këpucëve pa të cilat nuk bëjmë dot kanë vetëm një disavantazh të madh. Bëhen kaq shpejt pis dhe pikërisht në këtë moment e humbasin hijeshinë e tyre, qofshin edhe fare të reja.

Me siguri e keni vënë re se pas njëfarë kohe, pjesë e gomuar fillon të krijojë disa rrudha nga të larat e shpeshta apo nga konsumi i përditshëm që i bëjnë atletet të duken sikur i keni blerë një shekull më parë.

Ndërkohë, nëse ju vjen keq t’i zëvendësoni me një palë të tjera, ju prezantojmë me sekretin që i bën të duken si të reja brenda disa sekondash!

Përdorni një tharëse flokësh për të eleminuar rrudhat! Mjafton që ta gradoni në temperaturë të nxehtë tharësen e flokëve dhe ta mbani disa herë nga një minutë në secilën prej pikave problematike, duke u siguruar që goma nuk po shkrin. Vetëm kujdes! Mos e prekni me duar pjesën e gomës para se ta shihni që është ftohur, pasi rrezikon të mbetet shenjë.

Check Also

Kriza e pandemisë/ Italia më e varfër se kurrë

Agjencia Kombëtare e Statistikave – ISTAT – tha të enjten se numri i njerëzve në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =