Home / Kryesore / Shtetet e Bashkuara mbështesin të gjitha institucionet e reja të Shqipërisë

Shtetet e Bashkuara mbështesin të gjitha institucionet e reja të Shqipërisë

 

“Shtetet e Bashkuara mbështesin të gjitha institucionet e reja të Shqipërisë, të tillë si Këshillat (e drejtësisë) dhe SPAK-u, si edhe institucionet ekzistuese që janë të gatshme të luftojnë kundër korrupsionit ose krimit të organizuar. Reforma në drejtësi po ecën përpara dhe nuk do të ndalet”. E Ngarkuara me Punë a.i. Leyla Moses-Ones në Inaugurimin e Sistemit për Menaxhimin e Çështjeve të Policisë Shqiptare të Shtetit. Shtetet e Bashkuara punuan krah më krah partnerëve shqiptarë dhe europianë në mbështetje të ngritjes së operacioneve policore efikase, llogaridhënëse, dhe të udhëhequra nga të dhënat. Lexoni fjalimin e plotë:

🇺🇸️ | “The United States supports all of Albania’s new institutions, such as the [justice] Councils and the SPAK, as well as existing institutions that are willing to fight against corruption or organized crime. Justice Reform is moving forward, and it won’t be stopped.” Chargé d’Affaires, a.i. Leyla Moses-Ones at the Albanian State Police Case Management System Upgrade Inauguration. The United States has worked hand-in-hand with Albanian and European partners to support the creation of efficient, accountable, and data-driven police operations.

Fotografia e U.S. Embassy-Tirana
Fotografia e U.S. Embassy-Tirana
Fotografia e U.S. Embassy-TiranaFotografia e U.S. Embassy-Tirana
Fotografia e U.S. Embassy-Tirana
U.S. Embassy-Tirana

Check Also

Diplomati rus/ I implikuar në Maqedoni, pjesë e spiunazhit rus

Aleksej Krivoshev u dëbua dje nga Shqipëria për shkak të thyerjes së masave anti-COVID. Para …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =