Home / Ekonomi / Shih ça i bëjnë shtetit këta

Shih ça i bëjnë shtetit këta

Klodian TOMORRI-
Kane bere gati 28 firmat ne Parlament per te zgjedhur bashkeshorten e Vate Stakes ne Keshillin Mbikqyres te Bankes se Shqiperise. Vata eshte anetar i KLP-se, Keshillit te Larte te Prokurorise. Si fillim kapim institucionet e drejtesise.
Por nuk mbaron me kaq. Zonja Staka tha dje ne Komisionin Parlamentar te Ekonomise me krenari te madhe se jam anetare e Partise Socialiste. E tha me ze dhe figure kur e pyeti nje deputet. Ligji e do banken te pavarur dhe anetaret e Keshillit Mbikqyres te depolitizuar. Me nje gur vrasim dy zogj. Kapim edhe KLP-ne edhe Banken e Shqiperise. E mbani mend si bertisnin per Petraq Milon keta atehere?
Nga ana tjeter, Sulltani del e thote tatim zero per te gjitha bizneset me xhiro deri ne 14 milione leke ose 130 mije dollare ne vit. Shih sa antishtet dhe te pandershem jane. Fito 30 mije dollare ne vit me biznes dhe nuk paguan tatim. Merr rroge 10 mije euro ne vit dhe paguan 13 per qind. E shemben shtetin, e masakruan

Check Also

“La Niña”, fenomeni mbi Oqeanin Paqësorë që do të ndryshojë motin, ja çfarë paralajmërojnë meteorologët

Një ngjarje e moderuar deri në e fortë e motit, e quajtur “La Niña” është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 10 =