Home / Horoskopi / Shenjat e HOROSKOPIT që kurrë nuk ia shesin shpirtin e tyre djallit

Shenjat e HOROSKOPIT që kurrë nuk ia shesin shpirtin e tyre djallit

Dashi

Shenja e zjarrit është e hapur dhe e sinqertë.  Dashi nuk do të pranojë një marrëveshje me forcat e errëta, madje as nga dëshira për hakmarrje ose nga inati. Ajo është miqësore me njerëzit, e sjellshme dhe mirëkuptuese.

Kapaciteti për agresion të pamotivuar, shpërthime zemërimi dhe tërbimi shfaqen në mënyrë të paqëndrueshme. Por është në këto momente që Dashi dëshiron të shkatërrojë të gjithë botën, ai mund të fillojë me veten e vet. Por ai kurrë nuk do të bëjë një pakt me ligësinë.

Binjakët

Binjakët janë natyrshëm tinëzarë. Ata mund të futen në një komplot nga kureshtja ose kur humori ndryshon. Por jo me djallin. Binjakët kanë mendimin e tyre për shumë gjëra. Ata nuk do të dëshirojnë të bien dakord ashtu Kot, me mendimin e dikujt tjetër pa argumente të forta.

Dhe atë që ofrojë forca e errët, ata mund ta arrijnë vetë. Ata janë shumë të pavarur nga natyra. Ata nuk do të duan të kënaqin vullnetin e dikujt, për t’iu bindur. Ata e konsiderojnë veten të përsosur, dështimet nuk njihen ose korrigjohen.

Virgjëresha

Çmimi është i rëndësishëm, Virgjëresha e ka shumë të qartë këtë gjë. Ajo ka fuqi, respekt për të dashurit, njohje të të tjerëve, pasuri të pallogaritshme. Dhe shpërblimi për këtë do të jetë shpirti, por jo tani, por pas përfundimit.

Ajo mund edhe ta mendojë një marrëveshje të tillë me djallin, por nuk do të shkojë kurrë deri në fund. Virgjëresha dëshiron fuqinë dhe bekimet e botës me çdo kusht. Por të lindurit në këtë shenjë nuk janë gati të japin shpirtin tim për përmbushjen e dëshirave.

Akrepi

Akrepi jeton në skajin midis të mirës dhe të keqes. Përdor shumë dobësitë njerëzore në avantazhin vet. Por ai do ta konsiderojë një marrëveshje me djallin si humbje. Akrepi e do pushtetin. Njohja e meritës kërkon që të tjerët të jenë të mirë ose të këqinj.

Akrepi nuk do të bëjë marrëveshje me djallin, sepse nuk do të dëshirojë të ndajë pushtetin dhe nuk do ta lejojë veten të komandohet.

Check Also

Gjashtë zakonet e njerëzve me një përqendrim të spikatur mendor

Puna nga distanca gjatë pandemisë aktuale ka sjellë sfida të mëdha. Punonjësit e shohin veten të mbingarkuar dhe stresuar, teksa janë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 7 =