Home / Stili i jetes / Seksi oral/ Ja arsyet përse meshkujt e pëlqejnë dhe femrat jo

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifaa-2/framework/parts/post-head.php on line 73

Seksi oral/ Ja arsyet përse meshkujt e pëlqejnë dhe femrat jo

lollipop-lick

Femrat pëlqejnë më shumë që seksin oral ta praktikojnë ato te meshkujt sesa e kundërta. Arsyet i jep një studim i bërë nga një reviste shkencore me titull “Was it good for you too?”. Mesa duket femrat kanë një problem dhe këtë e thonë edhe shifrat.

52% e burrave thotë se partnerja i aplikon seksin oral, por te femrat kjo shifër është 28%.

Në krahun tjetër 63% e burrave thonë se janë të kënaqur me seksin oral ndrysa vetëm 43% e femrave kënaqen me atë që bëjnë.

Konkluzioni? Femrat nuk e dëshirojnë seksin oral? Jo tamam.

Sipas studimit kur vjen puna te seksi oral femrat thonë se frenohen pasi jo gjithmonë ndihen “të gatshme” për ta bërë dhe pasi në të shumtën e rasteve thonë se kanë frikë nëse janë pastruar mjaftueshëm për ta bërë.

Check Also

Ja si mund të bëjmë blerje pa rrezikuar të prekemi nga koronavirusi

Në këtë situatë të vështirë pandemie të gjithë jemi të shqetësuar dhe duam të ruhemi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 1 =