Home / Aktualitet / Rifillon dezinfektimi i rrugëve dhe trotuareve në Fier(VIDEO)

Rifillon dezinfektimi i rrugëve dhe trotuareve në Fier(VIDEO)

Ndërsa ka pllakosur heshtja në të gjithë qytetin e Fierit ,ka nisur dezinfektimi i rrugëve dhe ambienteve publike, në kuadër të forcimit të masave kundër përhapjes së koronavirusit.

Punonjës të Bashkisë kanë filluar me dezinfektimin teksa në qytet janë mbyllur lokalet dhe restorantet si dhe është pezulluar transporti publik.

Vladimir Mucaj

Check Also

A po e thellon më teper krizën pandemike, fshehja e fakteve rreth Covid 19?

Një organizatë e pavarur për mbrojtjen e demokracisë po paralajmëron që regjimet autoritare po përdorin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =