Home / Aktualitet / Rama mbyll takimin e çeljes së fushatës: Paçi të bardhë natën e parë të 30 netëve të bardha

Rama mbyll takimin e çeljes së fushatës: Paçi të bardhë natën e parë të 30 netëve të bardha

Kryeministri Edi Rama ka mbyllur takimin e sotëm të çeljes së fushatës me shprehjen e tij që përdor gjithmonë “më të mirë se ne nuk ka”.

Ne dimë të vetëkorrigjohemi. Ne dimë që nuk jemi të rënë nga qielli. Ne jemi thjesht shqiptarë ndër shqiptarë. Qysh se kur jemi krijuar PS kemi pasur të parën Shqipërinë dhe jo me llafe por me vepra. Paçi të bardhë natën e parë të këtyre 30 netëve të bardha, që na ndajnë nga ajo kur shqiptarët do të na japin mundësinë t’i zbardhim faqen Shqipërisë.

Check Also

Si Kina dhe Rusia po përdorin fuqinë e tyre për të kërcënuar demokracitë

Nga Christopher WALKER & Jessica LUDWIG *- Demokracitë kanë hasur jo pak vështirësi, ndërsa autokracitë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + six =