Home / Aktualitet / Rama flet për punësimin: Shqiptarët thonë duam punë duke qëndruar në kafe

Rama flet për punësimin: Shqiptarët thonë duam punë duke qëndruar në kafe

Rama: Sot ne kemi vizën elektronike për ata të huaj që duan të vijnë të vizitojnë Shqipërinë. Vizën elektronike për ata që duan të marrin punëtorë të huaj. Ka filluar ardhja e punëtorëve të huaj, në një vend ku shumëkush ndër ata që thonë duam punë duke qëndruar në kafe, ka vende pune që po i marrin të huajt.

Nuk është diçka që ndodh vetëm në Shqipëri, ndodh kudo, pork a filluar të ndodhë dhe në Shqipëri dhe do të jetë gjithmonë e më intensive në shërbime.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =