Home / Aktualitet / Qeveria shtyn datën për ndalimin e grumbullimeve më shumë se 10 persona

Qeveria shtyn datën për ndalimin e grumbullimeve më shumë se 10 persona

Ndalimi i grumbullimeve në vendet e mbyllura dhe të hapura do të jetë në fuqi deri më 8 prill.

Sipas vendimit të qeverisë, ndalimi i grumbullimeve mbi 10 persona do të qëndrojë në fuqi deri më tetë prill, deri në një vendim të dytë.

Qeveria shtyn datën për ndalimin e grumbullimeve më shumë se

Check Also

Kryeministri Rama jep medalje ari për nxënësit me rezultate të shkëlqyera, i riu ‘ia plas në sy’: Shyqyr që erdhën zgjedhjet…

Kryeministri Edi Rama dhe ministrja Evis Kushin kanë dorëzuar medalje për gjimnazistët ekselent. Teksa ia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =