Home / Kryesore / Protesta në Greqi/ Gazetarët: Nuk do të ketë shërbim publik në gjithë vendin

Protesta në Greqi/ Gazetarët: Nuk do të ketë shërbim publik në gjithë vendin

Transporti publik, udhëtimet hekurudhore dhe ajrore në Greqi do të ndikohen shumë nga greva e përgjithshme e së enjtes e thirrur si protestë ndaj legjislacionit të reformës së punës, ku edhe sektori privat dhe publik dhe gazetarët janë bashkuar në këtë përpjekje.

Në Athinë, metro, tramvaj, autobusë karrocë dhe hekurudha periferike do të jenë jashtë funksionit gjatë gjithë ditës, ndërsa autobusët do të lëvizin nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00.

Nuk do të ketë shërbime hekurudhore ose trageteve në të gjithë vendin, përfshirë ato brenda natës, të cilat do të ndikojnë tek disa udhëtime të mëngjesit nesër.

Do të ketë gjithashtu një ndalim pune nga oficerët e shërbimit të informacionit të fluturimeve dhe personeli elektronik i sigurisë së trafikut ajror nga ora 11.30 deri në 3.30 pasdite dhe udhëtarët duhet të telefonojnë kompanitë e tyre ajrore për të parë nëse kjo do të ndikojë në fluturimet e planifikuara.

Sindikatat e sektorit privat dhe publik do të mbajnë mitingje në qëndër të Athinës këtë mëngjes.

Gazetarët në mediat e shkruara dhe ato dixhitale do të largohen nga zyrat së bashku me punonjës të tjerë në pjesën më të madhe të sektorit privat dhe në tërësinë e administratës publike.

Uebfaqet e lajmeve nuk e përditësuan përmbajtjen e tyre dhe gazetat e së mërkurës nuk u shtypën.

Check Also

Barometri i Ballkanit 2021: Shqiptaret më pesimistët në Rajon për të ardhmen

Shqiptaret rezultojnë më pesimistët në Rajon për të ardhmen në krahasim me vendet e tjera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + nine =