Home / Aktualitet / Presidenti Putin ndjek traditën, nuk pyet për temperaturat e ulta

Presidenti Putin ndjek traditën, nuk pyet për temperaturat e ulta

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka vazhduar traditën e përkujtimit të pagëzimit të Krishtit nga Gjon Pagëzori.

Ai është zhytur në ujë të ftohtë ku temperaturat shënoni -20 gradë.

Zëdhënësi i Putinit, Dmitry Peshkov ka folur për gazetarët duke thënë se presidenti rus i qëndroi besnik traditës.

Uji i bekuar nga një klerik konsiderohet i shenjtë dhe i pastër deri në festën e vitit pasardhës dhe besohet se ka fuqi të mbrojtjes dhe shërimit.

Check Also

Naftëtarët në kërkim të statusit: Qeveria duhet të mbajë premtimet e dhëna

Statusi i Naftëtarëve në qarkun e Fierit vijon të mbetet i shkruar vetëm në letra. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =