Home / Aktualitet / Premtimet e Kryemadhit: Ne e mbajmë fjalën

Premtimet e Kryemadhit: Ne e mbajmë fjalën

Teksa zgjedhjet parlamentare po afrojnë, kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi thotë  se do të kthejë në normalitet ambientin, tokën, ujin dhe ajron nga ndotja dhe do të mbështesin energjinë e gjelbër dhe këdo që përdor panelet diellore.

Kryemadhi thekson se do të reformohen standardet e ruajtjes së energjisë në ndërtim dhe ato antisizmike ndërsa ndërtesat do të jenë më të sigurta dhe më pak të kushtueshme për shqiptarët.

Ajo  premton se do të vendoset kontroll rigoroz për cilësinë e karburanteve duke ulur koston e tyre. Kryetarja e LSI thotë se e mbajnë fjalën dhe Shqipëria do të bëhet shtëpia e shqiptarëve.

“Shqiptarët jetojnë në një vend të bekuar dhe të bekuar nga zoti me malet fisnike dhe fushat, detin dhe ajrin si askush tjetër. Por keqshfyrtëzimi dhe papërgjegjshmëria e kanë ndotur mjedisin duke e bërë shpesh të rrezikshëm për jetën e njerëzve. Ne do të kthejmë në normalitet ambientin, tokën ujin dhe ajrin nga ndotja dhe zhvillimi industrial i papërgjegjshëm. Ne do të mbështesim energjinë e gjelbër dhe këdo që përdor panelet diellore për përdorim shtëpia. Do të reformojmë standardet e ruajtjes së energjisë në ndërtim dhe ato antisizmike që t’i bëjmë ndërtesa më të sigurta dhe më pak të kushtueshme për shqiptarët. Do të vendosim një kontroll rigoroz për cilësinë e karburanteve dhe do të realizojmë një ulje të ndjeshme të kostos së tyre në rreth 20% duke hequr taksën e qarkullimit. Ne e mbajmë fjalën, Shqipëria do të bëhet shtëpia juaj”, shprehet Kryemadhi./Opinion.al

Check Also

Paralajmërimi i mjekëve: Gratë që zgjohen natën kanë dy herë më shumë gjasa të…

Gratë që mundohen shumë që të mbajnë një gjumë të pandërprerë gjatë gjithë natës kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fourteen =