Home / Art / Post Mortum…

Post Mortum…

Nga Astrit Çerma

Qëlluan vrasësit dhe vranë vrasësit…
Përsëri në Elbasan, u trembën kumurit…
“Gjahu i gjuetareve” i zuri pritë Kristoforidhit,
Për te vrarë ata që lëçitën dhe lëçisin abetaren e tij
Nën rrapin e madh që përshëndetet me selvitë…

Orkestrina e Myzurit filloi marshin fyneber..
“Normalistët” si ushtarëet e Dinçit morën arratin,
Nën zgerdheshjen e zyrtarizuar të “Anaormaleve”..
Sahati i madhe hesht ndërsa vërtit mbrapsht akrepat..
Mbi murin e kalasë ku mirpritia ngrinë…

Gryka e Krastës frynë duke fërshëllyer rënkimin e erës:
“Ohhh. Mos vall përgjakshëm do të çelin sivjet…
Menekshet dhe karakaftet e “ditës së veres”?…

Check Also

“Kadaresë i ishte përgatitur arkivoli”, zbardhet ditari i ish-kreut të Hetuesisë

I privilegjuar apo i ndjekur nga regjimi?! Kjo është pyetja që ngrihet prej 30 vitesh …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × two =