Home / Aktualitet / Plehra dhe zjarre në Lagunën e Karavastasë

Plehra dhe zjarre në Lagunën e Karavastasë

Kosta Giakoumis/

Ka diçka thellësisht oksimorale në pamjen e plehrave dhe të gjrumave të zjarreve të barbequsë brenda në lagunën e Divjakë-Karavastasë.

Njerëzit që e vizitojnë atë mendohet se janë të ndjeshme karshi dhuratave të natyrës, por hedhja e shumë plehrave aty si edhe te shetitorët e drunjta tregon stazhëri primitive.

Gjendja është dëshpëruese.

L’image contient peut-être : plante, arbre, plein air, nature et eau

Check Also

Koreja e Veriut qëllon dhe djeg një zyrtar civil të Koresë së Jugut

SEUL, KOREJA E JUGUT – Ushtria e Koresë së Jugut njoftoi se Koreja e Veriut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + fourteen =