Home / Aktualitet / Përzihen ujërat e zeza me të bardhat, përfundojnë të helmuar në spital 30

Përzihen ujërat e zeza me të bardhat, përfundojnë të helmuar në spital 30

Helmohen rreth 30 persona në Shupenzë dhe disa fshatra të tjerë në Bashkinë e Bulqizës.

Një numër i madh banorësh janë paraqitur pranë qendrës shëndetësore Shupenzë, ku ka pasur dhe pjesëtarë të një familjeje që janë helmuar, dyshohet nga uji i pijshëm pas dëmtimit të tubacionit të ujit të pijshëm dhe përzierjes me ujërat e zeza.

Reth 30 persona kanë marrë serum në qendrën shëndetësore të Shupenzës, ndërsa vazhdojnë të shkojnë edhe persona të tjerë nga gjithë zona, të gjithë me shenja helmimi të rëndë.

Raportohen raste helmimi nga Gjorica, Hoshaten dhe Shupenza. Në një pronocim për Fax News mjekët thonë që nuk e dinë shkakun pasi pacientët janë paraqitur nga zona të ndryshme

Check Also

Paradoksi, “një populli deputet”

Nga Afrim KRASNIQI- Gjatë muajve të verës PD në opozitë nisi një proces propozimesh për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =