Home / Aktualitet / Përfundon orari zyrtar i votimit

Përfundon orari zyrtar i votimit

Ora 19:00 ka sjellë edhe mbylljen e orarit zyrtar të votimit në vend.

Pritet një deklaratë nga KQZ për të vendosur nëse në disa qendra votimi, ku mund të ketë kërkesa për të votuar nga qytetarë, mund të vijojë votimi.

Check Also

Si Kina dhe Rusia po përdorin fuqinë e tyre për të kërcënuar demokracitë

Nga Christopher WALKER & Jessica LUDWIG *- Demokracitë kanë hasur jo pak vështirësi, ndërsa autokracitë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 9 =