Home / Kryesore / Përditësimi i orës 16:00 nga KQZ/ Si ka ndryshuar rezultati zgjedhor

Përditësimi i orës 16:00 nga KQZ/ Si ka ndryshuar rezultati zgjedhor

Bazuar në të dhënat e KQZ deri në orën 16:00, vihet re se Partia Socialiste vijon të kryesojë në rang kombëtar.

Nga numërimi i 2699 kutive të votimit, në rang vendi, 48.79% të votave i ka marrë Partia Socialiste, 39.28% i ka marrë PD dhe 7.05% LSI.

Në qarkun Shkodër, Partia Demokratike kryeson me 43.80% në krahasim me Partinë Socialiste, e cila deri tani ka marrë 29.39%, kurse LSI ka siguruar 9.20% të votave.

Check Also

Falsifikimet e certifikatave të vaksinimit

Certifikata e vaksinimit kundër virusit Corona, do të mundësojë udhëtimin më të lehtë. Por ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + twelve =