Home / Aktualitet / Përditësimi i mesditës/ Ja si ka ndryshuar rezultati

Përditësimi i mesditës/ Ja si ka ndryshuar rezultati

Përditësimi i të dhënave nga zgjedhjet i orës 12:00 të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, vijon të nxjerrë në krye Partinë Socialiste.

Sipas të dhënave të fundit nga KQZ, janë numëruar 1 992 qendra votimi nga 5 199.

Partia Socialiste ka 279 050 vota, Partia Demokratike 219 897 vota, LSI 40 098, PSD 11 333 vota.

Në përqindje, PS zbret në 49.34% të totalit të votave nga 49.47% (krahasuar me përditësimin e orës 11:00 të KQZ).

PD rritet në 38.88 % nga 38.70%.

LSI zbret nga 7.14% në 7.09%.

PSD rritet nga 1.96% në 2.00%.

Partitë e tjera kanë më pak se 1 përqind secila.

Check Also

Si Kina dhe Rusia po përdorin fuqinë e tyre për të kërcënuar demokracitë

Nga Christopher WALKER & Jessica LUDWIG *- Demokracitë kanë hasur jo pak vështirësi, ndërsa autokracitë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 9 =