Home / Bota / Pamje dëshpëruese nga India

Pamje dëshpëruese nga India

Pamje dëshpëruese vijnë nga India e cila po përballet me një luftë të egër me koronavirusin.

Një vajzë e re i ka bërë frymëmarrje gojë më gojë nënës së saj të infektuar me Covid-19, ndërsa sistemi shëndetësorë ndodhet në kolaps dhe ka mungesë të theksuar të mjeteve dhe stafit.

Sistemi i shëndetësisë në Indi është duke u gjendur me një luftë të tmerrshme për të trajtuar pacientët mes mungesës së shtretërve dhe oksigjenit.

Varianti i ri indian duket se është më i egër, ndërsa rastet ditore kanë arritur deri në 392 mijë.

Check Also

I goditur rëndë nga pandemia, qyteti në Çeki shpik monedhën e vet

Një qytet  në Çeki ka nisur një skemë përmes së cilës banorëve u jepen para …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + twelve =