Home / Aktualitet / Palët bien dakord, kur do të mblidhet Këshilli Politik

Palët bien dakord, kur do të mblidhet Këshilli Politik

Pas ftesës së përfaqësuesit të PS Damian Gjiknurit, opozita jashtëparlamentare shprehu dakordësinë për t’u mbledhur në tryezën e Këshilit Politik.

Ky takim, pritet të mbahet ditën e Hënë në orën 11:00.

Në këtë takim, pritet të diskutohen çështjet që ndajnë thelbësisht mazhorancën qeveritare dhe opozitën jashtë parlamentare, ku pika më e nxehtë e debatit qëndron te ndryshimet kushtetuese për hapjen e listave dhe lejimin ose jo të koalicioneve.

Check Also

Poeti Gjek Marinaj njofton për çmimin special në Korenë e Jugut

Dear friends, It is my pleasure to share with you that I have been awarded …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 2 =