Home / Aktualitet / Nuk është mami im siç thotë media, nuk ka as makinë as shtëpi

Nuk është mami im siç thotë media, nuk ka as makinë as shtëpi

Vajza e mitur e gjyqtares Enkelejda Hoxha në një intervistë të dhënë për FaxNews në ambientet e jashtme të GJKKO-së, ka folur mbi arrestimin e të-ëmës. Sipas vajzës mamaja e saj nuk është siç paraqitet në media, madje sipas saj ajo nuk ka as makinë as shtëpi.

“Ka 16 vjet në Krujë, media po i dëmton imazhin, nuk është mami im siç thotë media, nuk ka në pronësi asnjë makinë e shtëpi. Media po i dëmton imazhin. Do marrim pjesë në seancën e mamit dhe do dëgjojmë masën e sigurisë së saj, mami është shumë e ndershme dhe e pastër, ka pasur një arsye të fortë për t’i liruar ato. Mund të jetë detyruar për të liruar kriminelët. Po, ka qenë e detyruar për të liruar kriminelët. Mami nuk më ka shprehur shqetësimin, por me sa kam dëgjuar, kam arritur në konkluzionin se ka qenë e detyruar”, tha vajza e fhyqtares së arrestuar

Check Also

Këshillat që duhet të dini nëse po kaloni një ditë të keqe

Nuk ka lumturi të përhershme, por ka një rrugëtim drejt saj që mund të jetë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =