Home / Ekonomi / Njihuni me Këmbimin Valutor, 9 qershor 2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 9 qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 100.5                     Shitet 101.3

Euro:                                    Blihet 122.6                     Shitet 123.2

Paundi Britanik :                  Blihet 141.8                      Shitet 142.6

Franga Zviceriane:               Blihet 111.7                       Shitet 112.5

Check Also

Skenari i plehrave: Si u dhjetëfishuan kostot e menaxhimit të mbetjeve të Durrësit

Javën e parë të qershorit, kontejnerët e mbeturinave në Durrës u tejmbushën sërish me plehra, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + fifteen =