Home / Aktualitet / Nis takimi i mjekëve në Kryeministri/ Të pranishëm Manastirliu dhe Joti

Nis takimi i mjekëve në Kryeministri/ Të pranishëm Manastirliu dhe Joti

Ka nisur ditën e sotme takimi në Kryeministri mes ministres Manastirliu dhe  4 mjekëve të QSUT-së.

I pranishëm  në këtë takim është edhe Drejtori i Spitalit në QSUT, Enkelejd Joti.

Kujtojmë se kërkesat e mjekëve kanë të bëjnë me kushtet e punës, pagat e tyre dhe gjithashtu ata kërkojnë që mjekët të cilët humbin jetën në krye të detyrës të shpallen dëshmorë të kombit.

Kërkesat e mjekëve dhe infermierëve:

-Të shpallen dëshmorë të kombit të gjithë ata pjesëtarë të personelit shëndetësor të cilët humbin jetën në këtë luftë me këtë armik të padukshëm

-Të bëhet sigurimi i jetës së personelit shëndetësor, me qëllim që familjet e tyre të mund të vazhdojnë jetën edhe pas fatkeqësive të mundshme në këtë luftë.

Check Also

HOMAZH PËR DOKTOR JASHAR BUBA!

Nga Fadil NASUFI- Para dy vitesh më 23 Tetor 2018 në moshën 71 vjecare u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + fourteen =