Home / Aktualitet / Nis samiti i liderve ballkanikë/ Varhelyi në Twitter: Do të diskutojmë planin ekonomik

Nis samiti i liderve ballkanikë/ Varhelyi në Twitter: Do të diskutojmë planin ekonomik

Oliver Varhelyi

“Përpara Samitit të Tiranës me drejtuesit e # Ballkanit Perëndimor u takova me Kryeministrin.
@ediramaal sot. Ne do të diskutojmë zbatimin e Planit Ekonomik dhe të Investimeve, të paraqitur për rajonin nga @EU_Commission, si dhe do të shohim përpara në Samitin e Procesit #Berlin me udhëheqësit e rajonit në 5 korrik.”

Check Also

Skandali i madh me greqishten si gjuhë guide për turistët

Punonjësit e parkut kombëtar të butrintit e kanë materialin në gjuhën greke dhe turistat që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + nineteen =