Home / Aktualitet / Nis protesta e sudentëve para ministrisë së Arsimit: Jo mësim online

Nis protesta e sudentëve para ministrisë së Arsimit: Jo mësim online

Nis protesta e sudentëve para ministrisë së Arsimit: Jo mësim online
Si pasojë e pandemisë, viti i ri akademik është vendosur të fillojë online. Kaq ka mjaftuar, që studentët të kundërshtojnë dhe të vendosen sot para Ministrisë së Arsimit sportit dhe Rinisë për të protestuar.
Një nga kërkesat e studentëve është përgjysmimi i tarifës vjetore të studimit meqënëse mësimi do te zhvillohet online.

Ndërkohë ka mbërritur dhe policia të cilët janë duke paralajmëruar studentët për shpërndarje në kuadër të ligjit anti Covid.

Check Also

Ndërroi jetë nga Covid-19/ Mesazhet prekëse nga kolegët e Marko Bellos…

Janë trishtuar të gjithë këtë mëngjes nga humbja e beftë e ndarja para kohe nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =