Home / Showbizz / Në muajin e 5-të të shtatzënisë, Eliza Dushku merr vaksinën Pfizer

Në muajin e 5-të të shtatzënisë, Eliza Dushku merr vaksinën Pfizer

Postimi:

Doza e dytë dje me Pfizer-Biotech (mARN) – deri më tani, shumë mirë! Vendosa të bëja # vaksinat, në 5 dhe 6 muaj # shtatzënë, për të mbrojtur veten dhe foshnjën time në bark+ vogëlushin tim Bourne! Të gjithë mjekët e mi, CDC, OBSH, të dhëna hyrëse, + më e rëndësishmja: burri im & ndihem i sigurt se ky ishte veprimi më i mirë.

Ne jemi më afër se kurrë për të kaluar këtë makth & duke u ndjerë kaq mirënjohës për të gjithë ata që kanë sakrifikuar për të na sjellë këtu; dhe përcjellim dashuri për të gjithë ata që kanë vuajtur dhe humbur.

Vaksinat funksionojnë dhe do ta kthejnë botën në normalitetin që ne të gjithë dëshirojmë.

Check Also

Motrat Hadid përçajnë 100 milionë persona me postimet e tyre: Izraeli nuk është shtet

Supermodelet motra, Gigi dhe Bella Hadid, kanë shkaktuar një stuhi komentesh në rrjetet sociale, pas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − seven =