Home / Aktualitet / Ndalojnë së funksionuari Whatsapp, Instagram, Facebook dhe Messenger

Ndalojnë së funksionuari Whatsapp, Instagram, Facebook dhe Messenger

Facebook-u, dhe dy platformat e mediave sociale në pronësi të tij aktualisht janë jashtë funksionit.

Përdoruesit e këtyre rrjeteve sociale, si duket e kanë të pamundur që të marrin apo dërgojnë mesazhe. Instagrami është tërësisht jashtë funksionit. Probleme raportohen në Itali, Indi dhe në vendin tonë. Besohet se shkaktarë është bërë rënia e serverave të kompanive.

Check Also

Krijonte nëndetëse për kartelat e drogës, arrestohet ‘bosi’ shqiptar në SHBA

Shqiptari Ylli Didani, është arrestuar në SHBA, pasi akuzohet se ka punuar në krijimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =