Home / Aktualitet / Ministria e Jashtme jep njoftimin e rëndësishëm për shqiptarët që jetojnë në Francë, Gjermani e Suedi

Ministria e Jashtme jep njoftimin e rëndësishëm për shqiptarët që jetojnë në Francë, Gjermani e Suedi

Ditën e sotme ka nisur shërbimi për pajisje me kartë identiteti për të gjithë shqiptarët që jetojnë në Francë, ndërsa një ditë më parë i njëjti shërbim u çel në Suedi.

Ministria e Punëve të Jashtme njofton gjithashtu se dhe shqiptarët që jetojnë në Gjermani nga dita e nesërme do të mund të aplikojnë për ID-në e tyre përmes portalit e-Albania.

Njoftimi i Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme:
“Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se ka nisur sot shërbimi për pajisje me kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë.

Kujtojmë se i njëjti shërbim ka nisur ditën e djeshme për shqiptarët rezidentë në Suedi, ndërsa që prej ditës së nesërme më datë 04.02.2021, shërbimi për pajisjen me dokumente ID do të nisë edhe në Ambasadën shqiptare në Berlin. MEPJ fton të gjithë shtetasit shqiptarë të aplikojnë në portalin ‘e-Albania’, duke ndjekur udhëzimet e nevojshme”.

Check Also

Këshillat që duhet të dini nëse po kaloni një ditë të keqe

Nuk ka lumturi të përhershme, por ka një rrugëtim drejt saj që mund të jetë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 15 =