Home / Aktualitet / Meta: Ftoj kryeministrin, ministren, sindikatën e kontrollorëve, NATO-n, dhe ndërkombëtarët për të zgjidhur këtë situatë

Meta: Ftoj kryeministrin, ministren, sindikatën e kontrollorëve, NATO-n, dhe ndërkombëtarët për të zgjidhur këtë situatë

Çështja e pagave është plan biznesi i Albkontrollit. Gjithashtu Albkontrolli ka një llogari në Eurokontroll dhe nëse ka ndonjë problem në bllokimin e një llogarie të tillë duke respektuar kontratën, ndaj n këtë moment delikat dua të shpreh keqardhjen për veprimin e kontrollorëve dhe i bëj thirrje kryeministrit në detyrë që ti thërras mendjes dhe nuk mund të bëjmë lojëra të tilla në një moment të tillë për arsyet që përmenda dhe nuk jemi në Amerikën Latine tani në disa dekada më parë. Nuk shqetësohem nga kërcënimet e tilla dhe në zgjedhjet pluraliste që do bëhen dhe nuk e luan topi dhe meqë jemi në këtë situatë unë e ftoj kryeministrin dhe ministren dhe sindikatën të bëjmë takimin dhe ftoj dhe përfaqësues të forcave të NATO-s amerikanëve, britanikëve, BE dhe institucionit ajror europian të zhvillojmë një bisedë dhe ti japim një zgjidhje kësaj situate.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 16 =