Home / Foto lajme / Messenger do t’ju njoftojë nëse dikush bën ‘screenshot’ bisedën tuaj

Messenger do t’ju njoftojë nëse dikush bën ‘screenshot’ bisedën tuaj

Nganjëherë një mesazh mund të jetë thjesht spontan – diçka që doni ta thoni një moment pa u brengosur se do të qëndrojë aty. Kjo duket të jetë arsyeja pse Messenger ka prezantuar sot edhe për përdoruesit në Kosovë, mënyrën e zhdukjes së mesazheve, transmeton BalkanWeb.

Si funksionon? Shumë thjeshtë – mesazhet zhduken pasi i shihni dhe dilni nga biseda. Për ta aktivizuar këtë funksion, thjeshtë hyni në një bisedë, rrëshqisni lartë dhe ja, keni aktivizuar metodën e zhdukjes.

Për ta deaktivizuar këtë funksion, thjeshtë rrëshqisni përsëri lartë dhe do të ktheheni në bisedë të rregullt. Kjo është e tëra! Përveç kësaj, Messenger tani ju njofton nëse dikush e ka bërë “screenshot” bisedën.

Check Also

FOTO LAJM/ Kryeministri i Moldavisë: “Lërmëni ta puth shpatën e Sulltan Sulejmanit!”

Kryeministri i Moldavisë, Vlad Filat pas takimit me kryeministrin turk Erdogan, kërkoi shpatën e Sulltan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 2 =