Home / Aktualitet / Meshkujt me këto tipare, janë më të preferuarit në shtrat

Meshkujt me këto tipare, janë më të preferuarit në shtrat

Mjekra është tipari më i pëlqyer tek një mashkull për femrat. Në Britaninë e Madhe u anketuan 4.500 gra të cilave ju kërkua të rendisin tiparet fizike të burrave me të cilët ato kanë patur marrëdhënie më të mirë seksuale.

73% e tyre u përgjigjën se partneri tyre më i mirë seksual kishte mjekër. Argumenti është se mjekra i bën burrat të duken më të pjekur, mashkullorë dhe dominantë në dhomën e gjumit. Kur bëhet fjalë për tërheqjen fizike, preferencat ndryshojnë. Por shumica dërrmuese e grave të anketuara thanë se sytë kafe janë gjithashtu tërheqëse.

Meshkujt me piercing renditen të tretët, me 70% e grave që votuan për ta, kurse ata me shpatulla të gjera e me tatuazh janë po ashtu të preferuar. Kjo thuhet se i bën burrat më tërheqës dhe të mendohet se kanë një nivel testosteroni më të lartë. 36% e femrave futën në listë edhe meshkujt me vetulla të trasha.

Meshkujt me piercing renditen të tretët, me 70% e grave që votuan për ta, kurse ata me shpatulla të gjera e me tatuazh janë po ashtu të preferuar. Kjo thuhet se i bën burrat më tërheqës dhe të mendohet se kanë një nivel testosteroni më të lartë. 36% e femrave futën në listë edhe meshkujt me vetulla të trasha.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 3 =