Home / Opinion / Me këmbë të mbarë!

Me këmbë të mbarë!

Astrit Patozi

Urimet më të mira dhe suksese Grupit Parlamentar Demokrat!

Opozitë të fortë dhe denoncim të qeverisë së korruptuar, në mbrojtje të interesit publik. Përfaqësim dinjitoz të zgjedhësve në parlament dhe përgatitje e alternativës së re për qytetarët shqiptarë.

Fantastike kauza për ndryshimin dhe riformatimin e sistemit politik në Shqipëri, si rruga e vetme për ta nxjerrë shoqërinë nga nofullat e partitokracisë, e cila ushqen korrupsionin, autoritarizmin, padrejtësisë, abuzimin me pushtetin, dhe mbi të gjitha deformon hapur dhe qartë vullnetin e qytetarëve.

Beteja dhe fitorja e kësaj kësaj kauze është parakushti kryesor për zgjedhjet e lira dhe të ndershme në Shqipëri.

Me këmbë të mbarë!

Check Also

Poshtë Imperializmi Makronist Francez – Nga Ilir Levonja

Nga Ilir LEVONJA – Florida, SHBA 1)Tetori i vitit 2019 rezultoi jo i suksesshëm për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =