Home / Aktualitet / Mbyllja e doganës së Qafë-Botës, Këshilli Komunal i Igumenicës del me rezolutë

Mbyllja e doganës së Qafë-Botës, Këshilli Komunal i Igumenicës del me rezolutë

Presidenti i Këshillit Komunal të Igumenicës Donatos Martinis kërkon hapjen e pikës doganore të Qafë Botës.

“Kërkojmë vendimin e menjëhershëm për rihapjen e doganës se Mavromatit me praninë e njëkohshme të shkallëve EODY që do të kryejnë kontrollet e duhura për të parandaluar transmetimin e koronavirusit”, shkruan ai në një njoftim për median.

Martinis deklaron se nuk ka asnjë arsye për të mbyllur pikën e kalimit kufitar në Qafë Botë, “përderisa kalimi në pikat e tjera doganore të Kakavijës dhe Krystalopigi është i pandërprerë dhe pa kontrolle shëndetësore”.

Greqia nuk e ka hapur kufirin me Shqipërinë për udhëtimet turistike, por vetëm për personate me letar greke dhe të domosdoshme./Exit.al

Check Also

Personalitetet e politikës shqiptare urojnë Joe Biden

Betimi i Joe Biden si Presidenti i 46-të i SHBA-ve është pritur mirë nga prosonalitetet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 19 =