Home / Aktualitet / Maturantët i nënshtrohen sot testit të matematikës, çfarë rregullash duhet të ndjekin

Maturantët i nënshtrohen sot testit të matematikës, çfarë rregullash duhet të ndjekin

Ditën e sotme do të zhvillohet provimi i tretë i Maturës Shtetërore. Bëhet me dije se 34 mijë maturantë do t’i nënshtruan provimit të Matematikës, që është planifikuar të zgjasë 2 orë e gjys nga ora 10 deri në 12:30.

Sigurisht, provimet do zhvillohen nën rregullat e Covid-19, ku në një klasë nuk do të ketë më shumë se 10-15 maturantë. Gjithashtu, nëse një maturant rezulton i infektuar, provimin do ta zhvillojë në sezonin e vjeshtës.

 

 

 

Check Also

Çfarë ndodhi? Elita Rudi përfundon në spital

Elita Rudi duket se nuk ka qenë mirë nga gjendja shëndetësore ditët e fundit dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =