Home / Aktualitet / “Maska demokratike” me material totalitarist

“Maska demokratike” me material totalitarist

Nga Gezim BASHA-

Nuk ka lista të hapura me propozim nga poshtë dhe miratim nga lart. Propozimi nga poshtë dhe miratimi nga lart është praktikë Sovjetike.

Listat e hapura presupozojne vet-shpalljen e kandidaturës, pastaj zgjedhje të rregullta, zonale brenda partisë, ose “ primaries!”

Nuk ka nevojë të vetgënjehemi duke sajuar “maska demokratike” me material të mbetur totalitarist!

Check Also

Ndërpritet Vettingu/ Një anëtar i KPK pozitiv me Covid-19, 11 të tjerët presin përgjigjet e tamponit

Një nga anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit ka rezultuar pozitivme koronavirus. Tamponit iu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − eleven =