Home / Bota / Mariah Carey paditet nga e motra për 1.25 milion dollarë

Mariah Carey paditet nga e motra për 1.25 milion dollarë

Motra e madhe e Mariah Carey ka ngritur një proces gjyqësor ndaj këngëtares pasi sipas saj ajo e ka poshtëruar atë publikisht.

Bëhet fjalë për librin e publikuar nga këngëtarja i quajtur ‘Kuptimi i Mariah Carey’, ku ajo tregonte se motra e saj e madhe e kishte droguar kur ajo kishte qenë fëmijë e vëllai i saj ushtronte dhunë fizike.

Mariah shkruan se në moshën 12 vjeçe, motra e saj e madhe në atë moshë 20-vjeçe e drogoi atë me Valium. Sipas motrës së saj të madhe pretendimet e Mariah Carey nuk janë të vërteta dhe se ajo nuk ka prova për ti vërtetuar ato.

Alison, motra e madhe e Mariah ka paditur atë duke i kërkuar një shumë prej 1.25 milion dollarë.

Check Also

Ilaçi që kuroi Trump, Agjensia Europiane e barnave miraton ‘koktejin’ efektiv anti-Covid

Sipas Komitetit të EMA-së për Produkte Medicinale për Përdorim Njerëzor, “kombinimi” i antitrupave monoklonalë “i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 20 =