Home / Kronike / Lirohen nga burgu dy mjekët që kuruan vrasësin e biznesmenëve në Laç

Lirohen nga burgu dy mjekët që kuruan vrasësin e biznesmenëve në Laç

Janë lënë të lirë dy mjekët që kuruan autorin e dyshuar për ekzekutimin e dy biznesmenëve në Laç.

Ka qenë Gjykata e Apelit Tiranë, me trupe gjyqësore të kryesuar nga Z. Ridvan Hado, ditën e sotme, ka pranuar ankimet e bëra nga Av. Arber Hoxha dhe Av. Dritan Metani, duke u dhënë lirinë mjekeve Viktor Marku dhe Besim Lama, të cilët mjekuan Eduart Lamaj. Masa e sigurimit “arrest në burg” u ndryshua në “detyrim për paraqitje në policinë gjyqësore”.

Pavarësisht ndryshimit të masës, mjekët përmes avokatëve të tyre, do të bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë, ku do të kërkojnë revokim e masës së sigurimit, e cila do ti hapte rrugën pushimit të çështjes në ngarkim të tyre me pretendimin që fakti nuk përbën vepër penale

Check Also

Hetuesit dalin në përfundimin se arma e gjetur në vendin e ngjarjes nuk i përket Klodian Rashës

Gjykata e Tiranës ka hedhur shortin dhe ka caktuar trupën gjykuese që do shqyrtojë çështjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 7 =