Home / Aktualitet / Liri

Liri

Nga Astrit LULUSHI-

Iu përgatitën për festë. Iu ftuan të votoni. Qëllimi i vetëm është të legjitimitojnë krimin, mashtrimin, korrupsionin, pushtetin e tyre diktaturë në vazhdim. Pse u jepni jetë? Vota është ushqimi. Dhe ju bëni gabim pas gabimi, hyni në këtë kurth të ngritur në bashkëpunim mes tyre. Spektri politik është thjesht një copë tokë e shkëputur nga e cila Hëna u formua dhe jo planet i ri siç e kishit ëndërruar. Kujtoni errësirrën që provuat, vuajtjet, frikën që jetuat, mësojini fëmijët të flasin mendimin, është e drejtë e çdo njeriu të lirë, në paqe, në kuvend dhe në luftë, se Qeveria është themeluar për të mbrojtur pronën e çdo lloji; kjo po, është qeveri e drejtë, që paanësisht i siguron çdo njeriu çfarëdo që është e tija; lirinë të dish, të shqiptosh dhe të argumentosh lirshëm sipas ndërgjegjes, mbi të gjitha liritë. Tani, a nuk e kuptoni se ku qëndron gabimi?

Check Also

Kush janë deputetët që do hetojnë Metën, mazhoranca përdor “të djegurit” për të çuar deri në fund luftën me presidentin

Detaje të reja janë mësuar nga nisma për të shkarkuar presidentin Ilir Meta. Burimet bëjnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 2 =