Home / Aktualitet / Lideri suprem i Kremlinit nuk njeh konkurencë, ja çmimi që mori së fundmi Vladimir Putin

Lideri suprem i Kremlinit nuk njeh konkurencë, ja çmimi që mori së fundmi Vladimir Putin

Presidenti Vladimir Putin zgjidhet si mashkulli më seksi në Rusi. Në sondazh u perfshinë 1,000 burra dhe 1,000 gra në më shumë se 300 qytete ruse. Sondazhi u krye midis 22 marsit dhe 1 prillit.

Putin, u votua nga 18% e burrave dhe 17 % e grave në sondazh duke u bërë kështu i vetmi i cili arriti kto shifra në sondazhin e hartuar nga SuperJob në Rusi.

SuperJob shton ndër të tjera duke u shprehur se , ruset ende e quajnë Vladimir Putin mashkullin më seksi nga të gjithë personat e famshëm në vend. Ata shtuan se në këtë fushë as aktoret as atletet as politikanët apo cdo persoanzh tjetër publik nuk mund të garojë me të .

Rezultatet u botuan vetëm disa ditë pasi në vend u miratua ligji i cili lejon Putinin të qëndrojë president deri më 2036.

Check Also

Paralajmërimi i mjekëve: Gratë që zgjohen natën kanë dy herë më shumë gjasa të…

Gratë që mundohen shumë që të mbajnë një gjumë të pandërprerë gjatë gjithë natës kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − six =