Home / Stili i jetes / Letra që zgjidhni do të thotë diçka që do ndodhë në jetën tuaj dhe do të duhet ta ndryshoni menjëherë

Letra që zgjidhni do të thotë diçka që do ndodhë në jetën tuaj dhe do të duhet ta ndryshoni menjëherë

Nëse keni zgjedhur:

Letra e parë

Kjo letër simbolizon unitetin dhe është Arcana V kryesore, domethënë Kryeprifti në kartat tarot tradicionale. Në tarot e zanave, siç ju kemi thënë, është letra e unitetit dhe bashkon të gjitha besimet shpirtërore.

Nëse e keni zgjedhur këtë letër, do të thotë që gjatë ditëve të ardhshme, do të kërkoni përgjigje në konventat fetare, por aspak tradicionale. Ju duhet të merrni kontakt me veten tuaj dhe për këtë, do të duhet të përdorni lutjen për të gjetur rrugën tuaj, ose dikë, një mësues, për t’ju treguar.

Eshtë e rëndësishme të ekuilibroni veprimet tuaja me dëshirat e zemrës suaj dhe të jeni të sjellshëm jo vetëm me të tjerët, por edhe me veten tuaj. Ju jeni në fillim të një procesi transformimi të shpirtit dhe jetës suaj.

Letra e dytë

Eshtë letra që korrespondon me Arcana XIX, dhe quhet dielli, së bashku me letrën Star, është një nga letrat më të bukura tarot. Ajo simbolizon një sezon të përmbushjes, lumturisë, dritës, optimizmit dhe kënaqësisë. Çdo gjë që dëshironi do të vijë në jetën tuaj dhe do t’ju mbushë me dashuri dhe gjëra të mira.

Dielli përfaqëson dashurinë, prosperitetin, shëndetin, bukurinë dhe suksesin, dhe nëse doni të bëheni nënë, jeni me fat pasi kjo letër mund të shpallë edhe një shtatzëni.

Eshtë një letër që, duke sjellë gjëra kaq të mira në jetën tuaj, ju kërkon të jeni bujarë dhe të ndani dhe ndihmoni të tjerët, në mënyrë që të shumëzoni këto bekime.

Letra e tretë

Eshtë një letër e fillimeve të reja. Korrespondon me arsyen kryesore XX, gjykimin. Me këtë kletërartë, së shpejti do të ketë një rilindje, ju do të mbyllni ciklet dhe do të filloni cikle të reja.

Ka ardhur koha kur ju do të jeni në gjendje të lini gjithçka që nuk ju mbush zemrën ose jetën tuaj pa ndjerë dhimbje, trishtim ose frikë. Eshtë koha për të vlerësuar, mësuar, rritur, pjekur dhe hedhur një hap tjetër në një mënyrë të sigurt dhe paqësore.

Kjo letër quhet Fillim i Ri sepse do të lini pas gjithçka që nuk ju nevojitet më për të filluar një jetë të re. Nëse jeni në mes të problemeve ligjore, ato do të zgjidhen dhe nëse dëshira juaj është të jeni nënë, kjo letër tregon birësimet (mbase duhet ta konsideroni këtë mundësi).

Check Also

Këshillat e gjysheve: Si duhet të jetë hëna kur të prisni flokët?

Hëna ka një forcë të padiskutueshme në jetën e njeriut. Kjo është arsyeja që për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =