Home / Aktualitet / Letër Ministrisë së Drejtësisë: Të përshpejtohet miratimi i hartës gjyqësore

Letër Ministrisë së Drejtësisë: Të përshpejtohet miratimi i hartës gjyqësore

Këshilli i Lartë Gjyqësor i ka dërguar një letër Ministrisë së Drejtësisë me anë të së cilës kërkon përshpejtimin e miratimit të hartës gjyqësore.
KLGJ kërkon riorganizim të gjykatave në të gjithë vendin teksa arsyeton se me hartën e re, zvogëlohet numri i gjykatave në vend.

Sipas KLGJ, propozimi i është dorëzuar Ministrisë së Drejtësisë në shtator 2020. Aktualisht janë 22 Gjykata Rrethesh, 6 administrative dhe 6 Apele. Propozimi i KLGJ, është që nga 34 gjykata të mbeten 15 dhe vetëm 1 Apeli.

Check Also

Tragjike, mbytet në plazhin e Velipojës një burrë 40-vjeçar

Një lajm i trishtë sot nga Velipoja e Shkodrës. Një turist 40-vjeçar i cili kishte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + seven =