Home / Kuriozitete / Ky tualet kushton 23 milion dollar, gati në vitin 2024

Ky tualet kushton 23 milion dollar, gati në vitin 2024

Kur vjen çështja tek teknologjia e avancuar, NASA di si të ruajë diferencën me të tjerët. Kjo, edhe kur bëhet fjalë për një tualet.

Kështu, agjencia ka planifikuar prodhimin e një tualeti tepër të kushtueshëm për austronautët e saj me qëllim që të ndjehen sa më komodë në hapësirë.

Tualeti do të kushtojë 23 milion dollar dhe pritet që të shërbejë në misionet për në Hënë dhe Mars, shkruan albeu.com.

Madje, kompania e ka bërë me dije se tualeti është projektuar që t’i vijë më tepër në ndihmë austronauteve gra.

Gjithçka pritet të përfundojë në vitin 2024.

Check Also

Djegia spontane e njeriut: Një mister, që intrigon ende shumë ekspertë

Njerëzit kanë debatuar prej kohësh, nëse qeniet njerëzore mund të digjen ose shpërthejnë në flakë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 10 =