Home / Ekonomi / Kursi i këmbimit valutor, zbuloni me sa lekë shkëmbehen sot euro, dollari dhe paundi britanik

Kursi i këmbimit valutor, zbuloni me sa lekë shkëmbehen sot euro, dollari dhe paundi britanik

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Njihuni me Këmbimin Valutor, 06 Qershor 2021

Check Also

A i ka dëmtuar pandemia kujtimet tona?

Nga Claudia HAMMOND – Në nëntorin e vitit të kaluar, unë shkrova sesi pandemia po …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 16 =