Home / Ekonomi / Kursi i këmbimit valutor, 15 korrik 2021

Kursi i këmbimit valutor, 15 korrik 2021

Në tregun e këmbimit valutor vendas, leku u zhvlerësua ndaj monedhave të huaja.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0,53 lekë dhe këmbehet me 103,95 lekë, ndërsa euroja u forcua me 0,04 lekë dhe këmbehet me 122,53 lekë.

Paundi britanik, krahasuar me një ditë më parë, u ngjit në kuotën 143,88 lekë, duke shënuar një rritje me 0,58 lekë.

Ndërsa franga zvicerane këmbehet me 113,06 lekë, ose 0,14 lekë më tepër se një ditë më parë.

Check Also

“Perëndimi” kap 14.3 kg kokainë, arrestohet drejtuesi i mjetit. Detajet nga operacioni

Një sasi prej 14.3 kg kokainë u kap sot në Portin e Durrësit, por droga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =